Helgen

2012-06-10 11:53:53 Vardag
» Kommentarer(0) «


Fredagen tillbringade vi som sagt hela dagen i Gävle. Vi åkte tidigt på morgonen för att hinna med lite shopping på stan innan studenten, Hilda fick lite nytt och mamman med :)

När klockan började närma sig 13 var det dags att inta plats på Polhemskolan där vi förväntansfulla fick se våran fina nyblivna student Evelina springa ut på trappan, hon var så vacker och fin! Kalaset fortsatte senare med god mat, tårta och mycket trevligt sällskap :) vi hade en himla fin dag, så kul att vi fick vara med och fira, tusen tack !

Gårdagen (lördag) myste vi på köpingen, införskaffade en ny fin klocka till vårat nya kök så nu vill jag flytta och göra fint! Investerade även en cykelsits och hjälm åt min lilla prinsessa så de invigdes på kvällen i solskenet :) blev en långtur till nära och kära. Himla mysigt och Hilda trivdes som fisken i vattnet !

Idag är vi ute och åker lite bil .. Hilda sussar och sover just nu. Håller även på att tvätta lite hemma .. Skönt att inte ha dåligt samvete när vädret är som det är :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback