Nationaldagen

2012-06-06 12:30:56 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag firar vi Sveriges Nationaldag, än så länge är jag och Hilda bara hemma. Pappan i huset jobbar eftersom han ska vara ledig på fredag .. då vi ska till Gävle och fira finaste Evelina på sin student! Det ser vi framemot, hoppas på sol och värme!

Sofia kommer och hälsar på oss allafall, får se vad vi hittar på :) Hilda sover lite middag just nu efter att hon har busat med sin mormor och morbror Isak ..
Annars i veckan har vi bara tagit det lugnt, umgåts med nära och kära :) gårdagen var vi på Älvvallen för att se lillebror/morbror Filip delta i SP. Det var kul att se, minns själv när en annan var med :)

Förresten, från och med den 1 september (förhoppningsvis innan) så blir vi Storhaga-bor :) vi har sålt våran bostadsrätt för att vi vill komma ned på marken, det funkar inte att bo på tredje våningen utan hiss med barn. Vi vill kunna gå ut på gräsmattan och b.la. leka .. det ska bli så himla kul att flytta, vi längtar jätte mycket ! Men det jag mest av allt ser framemot är nog iKEA-resan som blir i slutet av sommaren .. för här ska det handlas nytt !! Åh vad kul det ska bli!

Ha en fortsatt trevlig nationaldag alla fina läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback