Dagis besök

2012-11-20 21:16:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ny vecka och tisdag redan, veckorna går så fort förbi så hinner knappt med. Graviditetsveckorna går ännu fortare, gick in i vecka 31 i torsdag och snart är lillebror eller lillasyster här med oss! Underbart ♥ jag fixar och donar mest varje dag med att tvätta upp kläder, handla nytt, ställt iordning babyskyddet med en varm och skön åkpåse i, bäddat fint i liggdelen och BB-väskan ska packas färdigt. Mycket som ska fixas :)

Gårdagen spenderade vi förmiddagen hos Bella och Noomi, var längesen vi träffades så flickorna lekte och busade innan dom slockande sött i vagnarna till en promenad. Vi hade det riktigt mysigt! :)

Idag har vi varit och hälsat på Hildas dagis där hon börjar i januari. Hon verkade trivas himla bra, busade och lekte med alla barnen och kikade runt på allt och brydde sig inte alls om mamman :) kändes skönt och tryggt när vi glatt gick därifrån och vinkade till barnen och fröknarna! Lite mer än 1 månad kvar tills inskolningen börjar. Ska bli himla spännande och roligt tycker mamman, Hilda också hoppas jag :) mammas stor-tjej! ♥

Nu blir det snart sängen, imorgon väntar en ny dag med kompis-lek och mys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback