Helgen

2012-10-21 21:16:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Då var denna helg över och den har varit himla bra. Fredageftermiddag mötte jag och Hilda upp fina Malin på stationen och gick på "nya" Finess för en fika :) efter det inhandlade vi det sista till middagen och sen följde hon med oss hem till Storhaga där det bjöds på hemmagjord pizza alá Alexandra :) vi hade det jätte mysigt med tända ljus och en massa prat! ♥

Lördagen vaknade vi tidigt så då passade mamman på att storstäda bilen invändigt. Det var verkligen på tiden för herregud hur den såg ut, nu är allafall plastmattorna ditsatt och bilen ser ut som ny! :) alltid roligare att åka bil när den är ren och fräsch. Timmarna gick och det vankades 25-årskalas för mamman och pappan på kvällen men innan det drog ihop sig så bestämde vi oss för att ta en mysig fika på köpingen med våran lilla älskling innan hon skulle lämnas iväg till barnvakt och sova borta för allra f ö r s t a gången.

Kändes så himla konstigt att lämna bort henne, men hon vinkade glatt allafall när hon åkte iväg i bilen med mormor :) ringde och smsade ett x antal (!!) gånger under kvällen för att se hur det gick med busungen och hon var så snäll så snäll. No problems! Fick ett samtal vid 20,30 tiden att hon hade somnat på några sekunder efter vällingsflaskan var slut :)

Hon hade sovit som en stock hela natten mellan mormor och morfar ända fram till klockan var drygt nio imorse. Våran duktiga stor-tjej! :) och vi hade en jätte trevlig kväll med trevliga människor och god mat!

Nu ska jag hänga tvätt innan sängen väntar. Imorgon väntar en ny vecka och vi startar den med ett besök på ÖF.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback