Utveckling 11 månader

2012-08-27 13:21:00 10-12 månader
» Kommentarer(0) «


 • Sover både med oss och i sin egen säng. 20.00-08.00-09.00. Olika varje morgon!
 • Grötfrukost när vi vaknar, Lunch 11-11.30, Mellanmål 13.30-14.00, Middag 16.00, Gröt ca. 19.00 och välling vid ca. 20.00. Tiderna är himla olika men ungefär såhär ser det ut.
 • Kryper fortfarande snabbt!
 • Ställer sig upp mot allt!
 • Står bra kortare stunder utan stöd.
 • Skjuter möbler framför sig och går efter. Tex. docksängen, köksstolarna, leksaker, gåvagnen ..
 • Säger mamma, pappa, titta, du, hejhejhej.
 • Kan bli riktigt arg om hon inte får som hon vill.
 • Dansar till musik!
 • Nio tänder har kommit, fyra uppe och fem nere.
 • Mer och mer hår har kommit, lintott 
 • Använder storlek 74 och 80 på kläder. Storlek 4 i blöjor.
 • Myser mer och mer i famnen.
 • Klappar händerna.
 • Älskar andra barn!
 • Lyssnar mer och mer till "ajaj"och "nej".
 • Vinkar när man ska gå eller säger hejdå.
 • Kastar leksaker och vill sedan ha tillbaka dem.
 • Jätte duktig på vart man har saker och ting. Tex. mössan, skorna, strumporna, telefonen, tröjan och byxorna.

Ett andra mirakel

2012-08-21 22:23:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Som några av er kanske redan vet men som jag inte har berättat här på bloggen är att jag och min älskade J ska bli föräldrar i g e n, vilket ska bli underbart! Hilda ska bli storasyster, våran älskade lilla prinsessa! 

Den 23 januari (vilket är min lillebrors 5 årsdag) är bebisen beräknad att komma så har precis gått in i vecka 19 :) var iväg på RUL (rutinultraljud) idag och det var lika faschinerande och underbart att se som ultraljudet med Hilda. Det var så skönt att få veta att allt såg himla bra ut, bebis mår bra och växer som den ska! Blev framflyttad tre dagar från det första UL då jag var i vecka 10 som vi gjorde bara för att få se vilken vecka jag var i.
 
Fick några bra bilder tanke på att bebis inte ville ligga still ..
 
 
Här ligger vi med lill-stjärten i vädret ..
 
 
Har snart gått halva tiden och den verkligen springer iväg, snart är lillebror eller lillasyster här med oss och det längtar vi verkligen till! Jag mår allafall jätte bra och det har jag gjort hela tiden förutom några dagar då jag mådde illa i början men inget att klaga på. Hoppas att det håller i sig såhär :)
 
 

Polarn och Pyret

2012-08-18 21:10:00 Shopping & Presenter
» Kommentarer(0) «


 

Flytt-feber

2012-08-18 21:02:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu är det nära .. nästa lördag vid just denna tidpunkt bor vi i Storhaga, om inget oförusett händer. Åh vad jag längtar ! Kommer dock få vänta en hel vecka innan vi åker till Sundsvall och shoppar men desto mer hinner jag skriva ner på shopping-listan :D det ska bli så underbart att flytta, kommer bli så himla mysigt!
 
Idag har vi tillbringat dagen ute i det fina vädret, busat och lekt på gräsmattan .. Hilda älskar verkligen att vara ute! Trivs himla bra och sover otroligt bra gör hon ute i vagnen :)
 
Skruttan somnade lite tidigare än vanligt ikväll, vid 19. Hon var så himla trött så hann inte ens dricka upp all välling i flaskan :) medans hon sussar och sover myser vi i soffan framför sommar-krysset.
 
Imorgon fortsätter vi med att flytt-packa-lådor, städa ur garderober och tvättar.

New in

2012-08-16 22:04:00 Shopping & Presenter
» Kommentarer(0) «


 
 
 
g e g g a m o j a - c o l l e c t i o n

Lördag

2012-08-11 20:29:02 Vardag
» Kommentarer(0) «


Kickade igång dagen med en morgonpromenad runt sjön med Familjen Mårtensson, det var himla trevligt och skönt! :) resten av dagen och eftermiddagen har vi tillbringat i Ämbarbo för att se när altanen börjat ta form .. utbyggnaden och om-målning av huset är klart och det blev så himla snyggt! Väntar nog med hus-köp tills mor och far ska sälja .. haha! Dock blir det nog lång-väntat men ;)
 
Gårdagen var vi bortbjudna till våra fina vänner Elin och Erik där vi fick en mycket god middag som bestod av egenmarinerat grillat älgkött, hemmagjord klyftpotatis, bearneasiésås, majs-kolv, sallad och mycket annat gott tilltugg. Verkligen super-gott! Vi myste på altanen i det fina vädret medans Hilda lekte hej-vilt upp och ner för trappan :)
 
Nu visas sommar-krysset på tven medans jag surfar runt och kikar på lite inrednings-prylar och annat fint på nätet .. nu vill jag FLYTTA !!

Busiga Hilda

2012-08-11 19:50:52 10-12 månader
» Kommentarer(0) «


 
 
 
 

Skärpning !

2012-08-05 22:21:03 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu var det riktigt längesen jag uppdaterade bloggen men vi har haft så mycket annat roligt att göra istället! :) vi är för det mestadels ute hela dagarna om vädret tillåter och myser med släkt och vänner. En del kvällar går åt till att packa lådorna klara inför flytten som närmar sig med stormsteg, nu är det inte alls långt borta!
Jag längtar SÅ! Det ska bli så himla mysigt och skönt!
 
Ser verkligen framemot Sundsvall-IKEA-resan som blir det absolut första vi ska göra när vi fått nycklarna till det nya hemmet. Här ska shoppas! Just nu tycker jag allt är så tråkigt här hemma, finns ingen inspiration till att göra nånting alls. Vill knappt städa :) vill bara pyssla och dona i det nya hemmet men snart så!
 
Idag har vi firat Hildas söta kompis Wilma på hennes 1-årsdag. Det var himla mysigt! Barnen lekte och busade innan det var dags för sov-time :) annars idag har vi bara tagit det lugnt och myst, nu ikväll har vi varit hos mor och far och hälsat på. Hann även med att måla en stol som ska pryda sovrummet då vi flyttar.
Blir så fint med vitt !
 
 Nu snart blir det sängen för imorgon väntar en ny vecka med mycket på agendan !