Nytt till mamman

2012-12-28 16:09:00 Förberedelser
» Kommentarer(0) «


En mysig pyjamas att springa runt i på BB ..


Instagram - jul

2012-12-28 15:43:00 Foto
» Kommentarer(0) «


 

Julen är över

2012-12-28 15:39:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Nu är julen över för denna gång och vi har haft en helt fantastisk jul! Ätit massor med god julmat, julgodis, myst med familj och vänner, sett på Kalle Anka som varje år och öppnat massor med fina paket. Men mest klappar var det nog till våran lilla prinsessa, bortskämd liten tjej! ♥

Hilda fick bla. en Tripp-trapp STOKKE matstol, IKEA-kök med massor av tillbehör, en hel del fina kläder, pengar, leksaker till höger och vänster och mycket annat fint. Är så tacksam och glad över alla fina människor vi har runt omkring oss, våran lilla tjej har det verkligen bra!

Även mamman hade varit snäll i år då jag fick många fina klappar som presentkort, pengar, kläder, inrednings-prylar och mycket annat fint! ♥

Ska jag erkänna så är jag rätt less på alla julsaker nu, vill bort med allt och in med våren men granen och stakarna får nog stå kvar till årets slut. Det är ju bara några få dagar kvar så jag får hålla ut :)

Nyår vet vi inte riktigt ännu hur vi ska fira men det blir i lugnets tecken och hemmavid då det snart kan vara dags för förlossning men för bebisens bästa hoppas vi på nästa år, fast vi längtar fruktansvärt mycket efter dig och det ska bli så spännande att se vem du är som gömmer dig därinne! Endast 26 dagar kvar.

Nu ska jag ta reda på lite tvätt medans de andra två familjemedlemmarna sover sen middag, ska även hinna framkalla lite foton innan det blir fredagsmys!

Julbild på magen

2012-12-24 15:21:00 Bebisen i magen
» Kommentarer(0) «



Julen är här

2012-12-24 15:14:00 Foto
» Kommentarer(0) «


God jul till er alla fina läsare! Hoppas ni får en riktigt mysig afton för det ska vi ha :)


1 dag kvar

2012-12-23 08:30:35 Vardag
» Kommentarer(0) «


Godmorgon alla fina läsare! Nu är det bara en dag kvar till julen är här och jag är nästan klar med allt som hör där till. Var till Hudik igår med min fina mamma för att handla det sista klapparna men än fattas någon så idag ska jag ta med mig min fina lilla familj och strosa runt på köpingen och fixa det allra sista :)

Igårkväll efter att jag slagit in alla julklappar och lagt dom under granen så städade jag hela huset, nu är det fräscht och fint överallt! Känns skönt att vi bara kan mysa runt idag innan farfar och Yvonne kommer till kvällen då det blir grötmiddag och uppesittarkväll. Det ser vi framemot! Lilla julafton ♥

Vi kommer att fira jul här och där och det ska bli så himla mysigt! J kommer att vara ledig i hela elva dagar så vi ska hinna med en hel del mys och roligheter här i jule-nyårs-tider.

Nu ska jag gå ner och förbereda frukost till resten av familjen har vaknat innan vi ska göra oss klar för en mysig dag :)

Pulkåkning

2012-12-19 20:53:00 1-2 år
» Kommentarer(0) «











Instagram

2012-12-18 20:31:00 Foto
» Kommentarer(0) «


 
 
   

6 dagar kvar till julafton

2012-12-18 20:00:35 Vardag
» Kommentarer(0) «


Jag har nog inte hunnit fatta att julen snart är här, endast sex dagar kvar och jag längtar så himla mycket! :) jag älskar verkligen julen, jag tycker att den är så mysig och fin. Ska bli så spännande att se hur Hilda kommer att reagera på tomten detta år. Ifjol var hon bara tre månader och brydde sig inte nå, låg och njöt i famnen på honom! Tänk att våran lilla bebis har blivit så stor, helt otroligt. ♥

Igår och idag har vi bara varit hemma och myst, busat och lekt. Var tänkt att vi skulle åka på ÖF idag för sista gången innan Hilda börjar dagis men det var stängt. Självklart kommer vi att tillbringa några dagar där nästa år men inte lika många!

Nu ska jag ta tag i den där stora ikea-påsen och slänga ut annonser på tradera .. hoppas på att några där ute är shoppingsugna såhär i juletider :)

Lucia 2012

2012-12-14 11:11:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Igår tillbringade vi förmiddagen på ÖF med mysigt lucia-firande. Det var en hel del barn och föräldrar som var där, vi fikade gott och hade det jätte mysigt! Min lilla sessa var såklart lucia, lika som ifjol då hon knappt var 3 månader :) tiden går himla fort !
    
                         
                                     Bild från ifjol -11                  Bild från gårdagen -12  

Efter vi lussat och busat färdigt så myste vi resten av dagen i Ämbarbo, innan det var dags att se lillebrors lucia-firande på dagis. Alla barnen var så fina och duktiga :) 

Kvällen myste vi med pappan, Hildas farmor och Micke kom även på besök så det blev en hel del bus för Hilda innan hon slocknade på några röda i sängen och sov ända till klockan halv tio imorse. Nu myser vi i soffan framför barnkanalen och ska göra det resten av dagen då det är så fruktansvärt kallt ute!

Hoppas ni alla får en fin fredag för det ska vi ha :) 

Till bebisen i magen

2012-12-14 10:54:00 Babyshopping
» Kommentarer(0) «





Har listan rätt?

2012-12-07 21:36:00 Bebisen i magen
» Kommentarer(0) «


Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte på sånt här men det kan vara en rolig grej att ha kvar :)

Magens form
Pojke: Toppig, utåtstående mage som inte syns bakifrån. °
Flicka: Utbredd mage som sätter sig även på sidorna.

Pigmentrand på magen
Pojke: Lång & tydlig rand.
Flicka: Ingen rand. °

Babyns hjärtfrekvens
Pojke: Hjärtfrekvens under 140 slag/min.
Flicka: Hjärtfrekvens över 140 slag/min. °

Mammans skönhet under graviditeten
Pojke: Bibehållen skönhet. °
Flicka: Flickan tar sin mammas skönhet under graviditeten.

Halsbränna
Pojke: Mycket.
Flicka: Lite eller ingen. °

Babyn hickar
Pojke: Lite eller inte. °
Flicka: Mycket.

Babyn sparkar
Pojke: Mycket. °
Flicka: Lite mindre.

Var i magen babyn ligger
Pojke: Babyn ligger högt.
Flicka: Babyn ligger lågt. °

Blödande tandkött
Pojke: Mindre blödande.
Flicka: Mycket blödande. °

Utåtputande navel
Pojke: Senare under graviditeten. °
Flicka: Tidigt i graviditeten.

Babyn sparkar på
Pojke: Höger sida. °
Flicka: Vänster sida.

Mammans illamående
Pojke: Inte alls eller lite. °
Flicka: Mycket.

Håret på mammans ben
Pojke: Snabbt växande. °
Flicka: Normalt växande.

Mamman är sugen på
Pojke: Choklad och lakrits. °
Flicka: Frukt och syrligt.

Testet visar 9 av 14 pojke, det ska bli så spännande att se vad som gömmer sig där inne! Vi är nästan säker på att det är en pojke denna gång, men det sa jag med Hilda också och ack så fel jag hade :) det skulle vara kul att få en av varje men det spelar absolut ingen roll vad som kommer ut! Nu är det inte långt kvar ♥

December månad

2012-12-06 22:18:06 Vardag
» Kommentarer(0) «


Torsdag igen och har nu gått in i graviditetsvecka 34, denna graviditet har verkligen gått med en rasande fart! Hinner inte tänka på så mycket annat när man har en underbar liten aktiv ettåring :) helt ofattbart att det har gått 14 månader sedan Hilda föddes, hon har blivit så himla stor på sista tiden! Och snart ska våran älskling bli storasyster ♥ tänk vad stor hon kommer bli då!

Denna vecka har vi bara varit hemma och myst då Hilda blev sjuk igen, hon är fortfarande lite snorig men mycket piggare så till veckan blir det besök på ÖF och luciamys såklart :) det ser vi framemot!

Nu blir det sängen .. godnatt!