En härlig dag i solen

2013-02-17 21:21:39 Vardag
» Kommentarer(0) «


Gårdagen spenderade vi ute i det underbara vädret, solen sken och det droppade från taket :)


Polarn och Pyret

2013-02-16 18:13:31 Babyshopping
» Kommentarer(0) «
Filt till lillebror ♥

Kvällsbad

2013-02-09 22:13:43 Hilda 1-2 år
» Kommentarer(0) «
Tjejen som älskar att bada!

Bus och lek

2013-02-09 22:08:30 Hilda & hennes kompisar
» Kommentarer(0) «Lördag

2013-02-09 22:02:46 Vardag
» Kommentarer(0) «


Lördagkväll och vi myser framför tven, sessan ligger i sängen och sover medans vi andra har sett på Melodifestivalen som inte var så bra denna gång heller tycker jag. Men roligt att se! :)

Idag har vi haft besök av Noomi och hennes fina föräldrar, stor-flickorna lekte så snällt och bra på Hildas rum :) så kul att se när dom leker tillsammans. Tyckte det inte var längesen dom var små bebisar men nu är dom så stora att dom leker och donar för sig själva :) tiden går verkligen snabbt!

Imorgon får vi mera besök och håller tummarna att vädret är lite mildare och bättre så vi kan gå ut och leka :) Hilda älskar verkligen att vara ute så vi hoppas på få gå ut och åka pulka!

Nu ska jag kika runt lite mera på nätet innan vi kryper ner i sängen.

Instagram

2013-02-08 22:47:00 Foto
» Kommentarer(0) «


 

Sjukhusvistelse

2013-02-07 20:19:00 Harry 0-3 månader
» Kommentarer(0) «


Torsdag igen och en hel vecka sedan vi åkte in på sjukhus med vårat minsta lilla hjärta. Han började att hosta och blev snorig exakt 2 veckor sedan idag men efter några dagar och 3 sjukhus-besök här i Ljusdal på akuten så fick jag själv BE om en remiss till Hudiksvalls sjukhus för jag ville att en barnläkare skulle få titta på honom .. bedrövligt! Så får det bara inte gå till (!!) Vi blev allafall inlaga i Hudiksvall på barnavdelning 19 där prover togs och det visade sig att lilla Harry hade RS-virus. Han fick syrgas, blev sondmatad och fick andas in adrenalin 12 ggr om dagen med varannan natrium klorid ..

Det var fruktansvärda timmar där ett tag, jag visste varken ut eller in. Det var jätte jobbigt att se våran lilla son vara sjuk! Man tänkte flera gånger att "tänk om man kunde byta med dom .." är så glad över att pappa J kunde finnas med oss dygnen runt och vad skulle vi göra utan världens bästa mormor, morfar, morbröderna och moster för att våran lilla tjej fick vara hos dom! ♥
Nu äntligen är vi hemma och har varit det sen i söndagseftermiddag och lille Harry är piggare men hostar dock fortfarande lite men jag hoppas verkligen att han slipper den så fort som möjligt! Jag ber till han där uppe att han ska bli helt frisk.

Denna vecka har Hilda varit på dagis och det märks att hon var borta förra veckan och var sjuk då det har kommit några tårar på morgongen då mamman lämnat henne men som sedan har gått över till en massa bus och lek :) nu håller vi verkligen tummarna att vi slipper bli sjuka på ett tag framöver!

Imorgon är min lilla tjej ledig och då blir det fredagsmys för hela slanten, hoppas på bra väder så vi kan vara ute och åka pulka som är bland det roligaste som finns :)

Nu ska mamman internet-shoppa lite innan hon åker och bättrar på brännan.