Barnen växer

2013-03-08 21:11:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Då denna tvåbarnsmamma glömde BVC tiden i onsdags så fick vi komma dit idag och det var inga problem. Det var dags för Harry att väga och mäta sig och även Hilda fick göra det då jag var nyfiken och ville veta hur hon hade vuxit sedan jul :)

Harry väger nu 5120 gram och är 56,4 cm lång medans Hilda väger 11,5 kilo och är 83 cm lång.
Våra älskade barn! ♥

Dom växer verkligen med en rasande fart, just med Hilda händer det nu så himla mycket! Hon börjar prata mer och mer. Dock vill hon gärna känna lite extra hårt ibland på barn hon träffar men mamman hoppas det går över snart :) hon är fruktansvärt hjälpsam med lillebror. Spelar ingen roll om vi ska byta blöja, byta kläder, bada eller bädda ner honom i vagnen så är hon där och hjälper till. Ber man henne att hämta tex. blöja eller filten så kommer hon med det. Hon är så förståndlig trots att hon bara snart är 18 månader! Självklart finns avundsjuka också men det hör nog till :) hon kan klä på sig i stort sett allt själv nu men man får hjälpa till lite. Man får absolut inte hjälpa henne vid matbordet och det har vi inte fått gjort sedan hon var 13-14 måander, en envis liten dam som gärna visar sitt humör om hon inte får som hon vill! :)

Även lillebror är duktig, han är himla stark i nacken då han lyfter huvudet och håller det stadigt. Följer med i blicken vart man än går, ler och småskrattar. Han har även vänt sig från mage till rygg några gånger. Han använder fortfarande 56 i kläder och storlek 1 på blöjor. Följer föremål med blickan sedan han var 4 veckor. Han gillar även tven! Sover hela nätterna och äter två mål därimellan.

Nu ska jag mysa med min sambo framför gladiatorerna medans våra underbara barn sussar sött. Imorgon är det lördag och vi hoppas på en solig dag :)

Lillebror

2013-03-08 20:33:21 Harry 0-3 månader
» Kommentarer(0) «Bloggdesign

2013-03-02 21:39:00 Inspiration
» Kommentarer(0) «


Jag lovar att inom kort kommer det komma en ny bloggdesign och information här på bloggen, men ni får hålla ut tills dess :)

Vårnytt

2013-03-02 21:17:00 Shopping & Presenter
» Kommentarer(0) «


Nu vill vi ha vår !!

Vårkläder till min lilla tjej ..