Mina älsklingar

2012-09-30 21:27:17 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Bus med pappa ♥
 
 

 

Barnvagnsberoende

2012-09-27 16:10:00 Shopping
» Kommentarer(0) «


Som vissa av er kanske redan vet så älskar jag nämligen barnvagnar av alla dess slag :) och eftersom det nu ska bli tillökning i våran familj inom kort så MÅSTE jag köpa en till :b
 
Äntligen är den beställd och kommer till oss om några veckor.
 
En svart Bugaboo Donkey Duo ..
 
 
 
Nu längtar vi ännu mera efter lillebror/lillasyster !
 

Dagen mitt i veckan

2012-09-26 21:51:41 Vardag
» Kommentarer(0) «


Onsdag redan och hej vad veckorna går snabbt! Vi har allafall landat och tagit igen oss efter allt kalasande. Vi har haft det himla bra och vi har verkligen insett att våran dotter är bortskämd av alla fina människor vi har runt omkring oss ♥ kärlek till alla er!
 
Idag har vi bara varit hemma och inne och myst förutom förmiddags-promenaden som vi tog i spöregn. Finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder :b Hilda sov ett par timmar ute i vagnen medans jag pysslade och donade på hennes rum. Hon får det så himla mysigt med allt fint hon fått :) ska lägga ut bilder och visa er bara mamman har bestämt sig hur hon vill ha det, det är inte BARA att sätta upp en tavla eller hylla .. man måste veta exakt vart den ska sitta för det ska se snyggt ut. Men snart så :)
 
Imorgon hoppas vi på att regnet håller sig borta då vi ska styra kosan till Färila för 1 års-fotografering med A-L. Det ser vi framemot, bara vi bestämt oss för klädsel.

Nu blir det en varm dusch innan sängen väntar.

Bilder från 1 årsdagen

2012-09-26 21:38:06 10-12 månader
» Kommentarer(0) «


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blev mycket paket-öppning under hela dagen till kvällen och dom innehöll jätte fina presenter :) tusen tack alla fina ni som var med och förgyllde våran dotters 1 årsdag ♥ 

Hilda 1 år

2012-09-26 21:19:55 10-12 månader
» Kommentarer(0) «


I måndags, 24 september fyllde våran lilla prinsessa e t t år, helt otroligt vad tiden går fort! Tiden har verkligen sprungit iväg men varje liten sekund har varit helt fantastisk! Vi älskar våran dotter mer och mer för varje dag som går ♥
 
Våran älskade underbara Hilda, du är det bästa som någonsin har hänt oss. Mamma och pappa älskar dig ♥
 

Hilda 1 år - utveckling

2012-09-26 12:39:00 10-12 månader
» Kommentarer(0) «


  • Sover i sin säng i vårat sovrum. 20.00 - 06.00 ca. Då brukar hon komma över till våran säng och somnar om till 08.00 - 09.00
  • Frukost när hon vaknar, Lunch 11-12.00, Mellanmål 14.00, Middag 16-17.00, Gröt 19.00 och välling innan hon somnar.
  • Kryper jätte snabbt!
  • Går några steg ibland när vi är ute, inne går det fortare att krypa :) tar nåt steg ibland.
  • Ställer sig upp mot allt och går efter.
  • Kan bli riktigt arg om hon inte får som hon vill.
  • Nionde tanden var nog en luring för ser än så länge bara åtta.
  • Håret växer för fullt!
  • Klappar händerna.
  • Börjar lyssna till "ajaj" och "nej".
  • Älskar att vara med andra barn, vill gärna känna lite extra på dom :)
  • Använder storlek 74 och 80 på kläder. Storlek 4 i blöjor.
  • Säger mamma, pappa, där, du, titta och hej.
  • Dansar till musik!
  • Sträcker ut fötterna och benen när vi klär på byxor och skor och lika med händer och armar.
  • Kan sätta på sig mössan själv!
  • Skohyllan, byrålådan med mössor och vantar och kökslådorna är favoritleksakerna!
  • Vinkar när man ska gå eller säger hejdå.

H Ö S T

2012-09-26 09:39:51 Foto
» Kommentarer(1) «


 
 
 
En mysig eftermiddag hos mormor och morfar :)

F ö r s t a stegen

2012-09-15 22:52:00 10-12 månader
» Kommentarer(0) «


Hilda är väldigt stadig och stabil att stå själv utan stöd och har tagit enstaka steg inomhus men som jag inte tycker räknas, men idag på eftermiddagen tog jag henne och gick ut och lekte i parken och helt plötsligt gick hon emot mig medans jag backade :) 7-8 steg blev det åt gången .. mammas älskling! Vi ringde ivrigt in till pappan (som låg inne och vilade) och bad honom titta ut genom fönstret och ut kom han med kameran så några steg fångade vi :)
 
Liten blir s t o r 
 
 
 

Myshelg

2012-09-09 21:21:26 Vardag
» Kommentarer(0) «


Helgen har bestått av en massa mys med familjen och vänner samtidigt som vi har fixat och donat med en massa i hemmet. Det blir bara mysigare och mysigare för varje dag som går :) vi trivs så himla bra i våran nya bostad!
 
Igår blev det en titt in till den nya barnbutiken Hemmablind som var en supermysig butik. Blev en snuttefilt från Geggamoja så det matchar det vi redan köpt från höstens kollektion och sen slank det ner några 1 årspresenter till våran lilla prinsessa. Imorgon är det t v å veckor till hon fyller år, shit? Helt ofattbart vad tiden går fort! Vi spanar runt för fullt på presenter till henne, finns så himla mycket fint! :)
 
Imorgon är en ny vecka och den kickar vi igång med ett besök på öppna förskolan. Ser även framemot att vårat badrum på övervåningen börjar renoveras i mitten av veckan, ska bli så himla skönt med nytt och fräscht!
 
Nu ska jag finslipa det sista på fotoboken som Hilda har fått som tidig 1 årspresent av Libero sen blir det sängen.

Timberland

2012-09-03 21:17:00 Shopping & Presenter
» Kommentarer(1) «


Eftersom att Hilda har fått en likadan jacka (fjällräven dunjacka mini) som sin mamma och pappa så är det väl självklart att hon ska ha lika skor som sin pappa i vinter också :)
 
 
Timberland 6 Inch Premium Boot

Long time, no see

2012-09-03 20:57:39 Vardag
» Kommentarer(0) «


Nu var det riktigt längesen jag skrev något här i bloggen men vi har verkligen haft fullt upp senaste tiden med flytt, städ och en hel del annat som hör där till.
 
Vi bor nu på gården Ol-sims i Storhaga och vi trivs verkligen jätte bra, det är så himla mysigt här ute! Två våningar på 100 kvadrat, vilket känns som att man bor i ett hus. Man öppnar ytterdörren och kommer direkt ut på backen och dom dagar man inte tar en promenad så får Hilda sova skönt ute utanför köksfönstret i vagnen medans jag pysslar och donar inne eller ute. Hon sover såå himla bra ute! Vi är ute på gräsmattan och leker och busar, Hilda övar mer och mer på att gå själv. Snart så! Våran lilla prinsessa är ingen bebis längre, vart tar tiden vägen? Snart fyller hon 1 år, lillhjärtat vårat!
 
I lördags styrde vi kosan mot Sundsvall för en hel dags shopping, vi hade en jätte mysig dag med fina människor och nästan en fullpackad släpvagn med oss hem. När vi väl var hemma igen på kvällen skulle självklart allt fint vi handlat packas upp och skruvas ihop men vi nöjde oss med att skruva ihop sänggaveln och vardagsrumsbordet innan det blev läggdags och resten fick vänta till söndagen då vi steg upp klockan 7 och jag började med desamma och pyssla och dona medans Jens och Hilda busade runt. Det blir så himla mysigt!
 
Nu ska jag se ensam mamma söker innan det är dags att krypa ned under täcket!