Fredag

2012-06-29 20:23:44 Kärlek
» Kommentarer(0) «


En hel vecka sedan det var midsommarafton och strålande sol, det har varit en bra start på denna fredag också men fy vilket trist väder det är nu! När ska sommaren komma? När ska vi få värme? Ge oss sommar nu !
 
Denna vecka har allafall rullat på i snabb fart med massor av saker och ting som stod i planeringskalendern. Vi har även hunnit med och solat och badat i Delsbo, har inte varit supervarmt men mysigt ändå ! Var även till Hudiksvall i onsdags och där fanns ingenting i barn-kläder-väg om jag får säga mitt, jätte dåligt! Samma gamla som funnits sen början på april .. fick med mig ett par tunna jeans-byxor åt min lilla sessa men som visade sig vara på tok för stor när vi kom hem :(  jaja, får vänta till alla fina höst-kläder kommer in!
 
I helgen blir det mys med nära och kära, inflyttningsfest står även på agendan! Den ser jag framemot :)
 
Nu sover lillhjärtat sen en stund tillbaka så nu blir det mys med mitt stora hjärta framför gladiatorerna :)

Midsommar - bilder

2012-06-25 22:13:35 Foto
» Kommentarer(0) «


 
 
 
 
 
 

Midsommar 2012

2012-06-25 21:52:43 Vardag
» Kommentarer(0) «


Är nu över och vi har verkligen haft en underbar helg med nära och kära. Midsommaraftonen firade vi i Karsjö med släkt och vänner, var så himla kul att få träffa alla! :) vi dansade runt midsommarstången, hade knytkalas, fiskade i det fina vädret, barnen badade och vi myste långt in på kvällen med skratt och prat! Vi hade en himla mysig dag och kväll :)
 
Midsommardagen tillbringade vi i Järvsö, först marknaden där vi absolut inte var själva :) strosade runt och kikade lite men det är mest bara skit .. men kul att träffa folk! Och hela eftermiddagen fick vi se pappa Jens och många andra cykla i JBP, vilka tuffingar! :) kvällen bestod av en hemmakväll med massa mys ..
 
Måndag idag och början på en ny vecka, det ser vi verkligen framemot! Hoppas även på sol och värme så vi kan tillbringa dagarna i Delsbo som förra veckan. Ser mörkt ut men vi håller tummarna !
 
Hoppas ni fina läsare också haft en underbar helg!

Nytt till Hilda

2012-06-17 11:09:56 Shopping & Presenter
» Kommentarer(0) «




UV-kläder från Polarn o. Pyret




Tuffa hälstrumpor från Polarn o. Pyret

Söndag vid köksbordet

2012-06-17 10:57:04 Vardag
» Kommentarer(0) «


Godmorgon alla fina läsare!

Sitter nu nybadad med min lilla sessa vid köksbordet och busar :) blev en liten sovmorgon idag som var himla skönt! Tråkigt väder ute idag också, vi som vill så gärna åka till Delsbo utebad och mysa men imorgon ser det ut att bli fint, vi håller tummarna! :)

Gårdagen gjorde jag några loppis-fynd till min lila tjej, hon blev verkligen glad för det hon fick :) framförallt den rosa dammsugaren .. men mammas är fortfarande högst upp på gilla-listan ! :)

Kvällen blev vi bjudna av min underbara familj på Morrins, där vi åt mycket god mat och hade trevligt! Efter att alla var mätta och belåtna så gick vi ut på gatan för att se alla crusing-bilar glida förbi, Hilda somnade sött nerbäddad i vagnen. Tro det eller ej, men jag fick ta fram åkpåsen. Det var en jätte kall kväll! När klockan började närma sig halv elva så traskade vi hemåt och Hilda vaknade så hon fick se lite av crusingen också :) väl hemma så somnade hon sött igen i sängen .. vi hade en himla trevlig kväll !

Idag blir en tvätt och städdag, besök hos släkten ska också hinnas med :) hoppas ni också får en fin dag!

Finaste

2012-06-13 22:07:15 7-9 månader
» Kommentarer(0) «




Världens finaste tjej, mamma och pappa älskar dig!


Bloggtorka

2012-06-13 21:54:32 Vardag
» Kommentarer(0) «


Dåligt med inlägg på senaste tiden men har verkligen ingen lust alls till att slänga in minst ett eller flera inlägg här om dagen just nu .. Men lovar att det ska bli bättre !

Idag har vi tillbringat dagen i Färila hos familjen Mårtensson, Hilda har fått lekt med sin kompis Cajsa medans mammorna fikade gott och surrade lite skvaller ;) vi har haft det himla mysigt, måste verkligen göras om !

Imorgon väntar en dag med Wilma och hennes fina mamma, då blir det också bus och lek :) det ser vi framemot, håller även tummarna att solen vill kika fram ..


Instagram

2012-06-10 12:09:32 Vardag
» Kommentarer(0) «



Helgen

2012-06-10 11:53:53 Vardag
» Kommentarer(0) «


Fredagen tillbringade vi som sagt hela dagen i Gävle. Vi åkte tidigt på morgonen för att hinna med lite shopping på stan innan studenten, Hilda fick lite nytt och mamman med :)

När klockan började närma sig 13 var det dags att inta plats på Polhemskolan där vi förväntansfulla fick se våran fina nyblivna student Evelina springa ut på trappan, hon var så vacker och fin! Kalaset fortsatte senare med god mat, tårta och mycket trevligt sällskap :) vi hade en himla fin dag, så kul att vi fick vara med och fira, tusen tack !

Gårdagen (lördag) myste vi på köpingen, införskaffade en ny fin klocka till vårat nya kök så nu vill jag flytta och göra fint! Investerade även en cykelsits och hjälm åt min lilla prinsessa så de invigdes på kvällen i solskenet :) blev en långtur till nära och kära. Himla mysigt och Hilda trivdes som fisken i vattnet !

Idag är vi ute och åker lite bil .. Hilda sussar och sover just nu. Håller även på att tvätta lite hemma .. Skönt att inte ha dåligt samvete när vädret är som det är :)


Älskade unge

2012-06-07 22:23:19 Vardag
» Kommentarer(0) «



Torsdag

2012-06-07 22:12:19 Vardag
» Kommentarer(0) «


Gokväll!
Ligger i sängen sen en stund tillbaka och försöker natta min lilla fröken men hon vill hellre busa och leka med sin mamma och absolut inte sova :) då kan man inte göra något annat än bara le som mamma! Busungen våran :)

Annars idag har vi varit ute i det fina vädret och myst :) även hunnit med att färgat håret, packat inför morgondagen, skickat iväg tradera-annonser, storstädat hela lägenheten efter ett fågel-besök som verkligen var det äckligaste jag varit med om! Usch .. Tur jag har en snäll svärfar som kunde hjälpa oss !

Nu ikväll har vi myst hemma hos svärmor och Micke ute på altanen medans pappan tvättade och städade bilen, vagnen fick också sig en omgång :) måste vara ren och fräsch imorgon då vi åker till Gävle för att se fina Evelina ta studenten, vi åker i tid så vi hinner med några timmar på stan .. så vi säger tack till skatteåterbäringen som kom in på kontot ikväll ;)

Nu slocknar nog lillhjärtat snart .. mamman med. Godnatt !


Nationaldagen

2012-06-06 12:30:56 Vardag
» Kommentarer(0) «


Idag firar vi Sveriges Nationaldag, än så länge är jag och Hilda bara hemma. Pappan i huset jobbar eftersom han ska vara ledig på fredag .. då vi ska till Gävle och fira finaste Evelina på sin student! Det ser vi framemot, hoppas på sol och värme!

Sofia kommer och hälsar på oss allafall, får se vad vi hittar på :) Hilda sover lite middag just nu efter att hon har busat med sin mormor och morbror Isak ..
Annars i veckan har vi bara tagit det lugnt, umgåts med nära och kära :) gårdagen var vi på Älvvallen för att se lillebror/morbror Filip delta i SP. Det var kul att se, minns själv när en annan var med :)

Förresten, från och med den 1 september (förhoppningsvis innan) så blir vi Storhaga-bor :) vi har sålt våran bostadsrätt för att vi vill komma ned på marken, det funkar inte att bo på tredje våningen utan hiss med barn. Vi vill kunna gå ut på gräsmattan och b.la. leka .. det ska bli så himla kul att flytta, vi längtar jätte mycket ! Men det jag mest av allt ser framemot är nog iKEA-resan som blir i slutet av sommaren .. för här ska det handlas nytt !! Åh vad kul det ska bli!

Ha en fortsatt trevlig nationaldag alla fina läsare!

Inlägg från iPhonen

2012-06-01 23:32:30 Vardag
» Kommentarer(0) «


Testar att blogga från iPhonen, vilket jag aldrig testat tidigare!

Idag har vi myst på köpingen med fina Elin och resten av dagen tillbringade vi i Ämbarbo där vi busade och lekte med morbröderna :) Hilda älskar verkligen dom, hon blir så himla glad när hon får träffa dom!

Ikväll har vi haft Elin och Erik på besök. Hilda somnade tidigt men vaknade efter ett tag .. Varför sova när man kan vara vaken och busa och charma Erik ;) goungen, hon blir mer och mer van vid andra människor! Nästan vem som helst kan ta henne nu bara jag finns i närheten :)

Nu sover hon allafall sött i sin säng sen en stund tillbaka .. Dags för en annan att krypa ned också. Godnatt !