Nytt till hemmet

2012-10-22 20:13:14 Shopping
» Kommentarer(0) «


Lite nytt till sovrummet och vardagsrummet ..










Helgen

2012-10-21 21:16:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Då var denna helg över och den har varit himla bra. Fredageftermiddag mötte jag och Hilda upp fina Malin på stationen och gick på "nya" Finess för en fika :) efter det inhandlade vi det sista till middagen och sen följde hon med oss hem till Storhaga där det bjöds på hemmagjord pizza alá Alexandra :) vi hade det jätte mysigt med tända ljus och en massa prat! ♥

Lördagen vaknade vi tidigt så då passade mamman på att storstäda bilen invändigt. Det var verkligen på tiden för herregud hur den såg ut, nu är allafall plastmattorna ditsatt och bilen ser ut som ny! :) alltid roligare att åka bil när den är ren och fräsch. Timmarna gick och det vankades 25-årskalas för mamman och pappan på kvällen men innan det drog ihop sig så bestämde vi oss för att ta en mysig fika på köpingen med våran lilla älskling innan hon skulle lämnas iväg till barnvakt och sova borta för allra f ö r s t a gången.

Kändes så himla konstigt att lämna bort henne, men hon vinkade glatt allafall när hon åkte iväg i bilen med mormor :) ringde och smsade ett x antal (!!) gånger under kvällen för att se hur det gick med busungen och hon var så snäll så snäll. No problems! Fick ett samtal vid 20,30 tiden att hon hade somnat på några sekunder efter vällingsflaskan var slut :)

Hon hade sovit som en stock hela natten mellan mormor och morfar ända fram till klockan var drygt nio imorse. Våran duktiga stor-tjej! :) och vi hade en jätte trevlig kväll med trevliga människor och god mat!

Nu ska jag hänga tvätt innan sängen väntar. Imorgon väntar en ny vecka och vi startar den med ett besök på ÖF.

F ö r s t a snön

2012-10-14 19:35:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Imorse när vi slog upp våra blå såg mamman något annorlunda i fönstret .. första snön föll nämligen utanför :) det såg så himla mysigt ut! Vi gick ned till köket och åt en mysig fruktost tillsammans innan vi klädde på våran lilla sessa vinter-outfiten för att gå ut till den f ö r s t a snön och leka ..

Hon blev brydd på vad som föll ned på marken :)
 


Resten av dagen har vi bara varit hemma, varit en oturs-dag för våran lilla tjej som har ramlat två gånger .. slutade med bula och blåmärke under ena ögat och blodigt tandkött. Hoppas verkligen att tänderna klarat sig men vad jag kan se och känna så verkar det bra men det ser så himla otäckt ut! Ont i mammahjärtat! ♥ stackare.

Imorgon besöker vi ÖF om inget annat uppstår och vi ska nog även hinna med en dejt med Elin. Nu ska jag fortsätta packa tradera-paket som jag sålt och herre min gud vad man kan tjäna pengar på detta (!!) :D det är riktigt kul, jag är inte den som säljer urväxta kläder efter Hilda men sånt som inte har något minne med sig eller bara är "skräp" kan man hellre tjäna pengar på tydligen :b

Tjejen KAN själv!

2012-10-14 19:13:00 1-2 år
» Kommentarer(0) «


Ni kommer säkert ihåg när jag uppdaterade för några veckor sedan att våran lilla tjej tog sina
allra f ö r s t a steg .. men sen dröjde det lite för hon kände sig helt enkelt inte redo förrens igår (läs: lördag) då hon började på riktigt :) våran lilla tjej är ingen bebis längre, nu är hon är en riktig stor-tjej!

Mammas och pappas älskling ♥

Fredagsmys

2012-10-12 14:59:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Fredag och solen skiner men det är ruggigt kallt ute, mamma och Theo var här på förmiddagen och vi tog en promenad men det var kyligt :)

Igår förmiddag besökte vi ÖF efter ett långt uppehåll då vi varit sjuka till och från, Hilda tyckte det var himla kul! Hon lekte runt och busade med kompisarna :) efter vi lekt av oss och busat en stund mötte vi upp Sara på köpingen för en lunch/fika innan det var dags för fröken att sova. På kvällen firade vi Sofia på hennes födelsedag, där det bjöds på fika :)

Nu myser vi under filten i soffan framför barn-tv efter att vi varit ute på gården och luftat mamman som har en himla huvudvärk (!!) Hilda lekte runt och plockade stenar och löv :) om några timmar kommer J hem och då blir det fredagsmys med pizza och annat gott. Älskar fredagar!

Ha en fortsatt fin dag alla fina läsare!

Ny vecka igen

2012-10-09 21:45:00 Vardag
» Kommentarer(0) «


Ojoj vad veckorna rullar iväg .. tisdag idag igen. Vi myser för det mesta runt hos kompisar och leker och busar på dagarna :) igår hälsade vi på familjen Mårtensson i deras nya hus och dom hade det himla mysigt och fint! Flickorna roade sig med varandra, dom blir så himla stor :) var inte längesen vi träffades där på BB och dom var pytte .. ett h e l t år sedan!
 
Imorgon ska vi dona på lite i hemmet och uträtta lite ärenden på köpingen innan det är dags för den traditionella World Cup här i Ljusdal på kvällen (det lilla vi har kvar av den). Nog bäst att vi klär oss varmt om vi ska stå stilla att se på bandy :) Hilda var bra precis 1 månad ifjol och låg nedbäddad i vagnen, tiden går himla fort!
 
Nu ska jag ta reda på lite tvätt innan sängen väntar ..

Ny vecka

2012-10-02 21:03:44 Vardag
» Kommentarer(0) «


Tisdag redan och våran lilla prinsessa har varit 1 år över en vecka nu, helt otroligt! Vi har allafall haft en underbar helg med nära och kära. Lördagen serverade min man 3 rätters middag hemma hos oss som var fantastisk, resten av kvällen myste vi framför tven med tända ljus och massa prat.
 
Idag har Hilda busat och lekt med sin bästa kompis Wilma medans mammorna pratade skvaller :) vi hade en himla mysig förmiddag hos dom, hann även med en promenad. Resten av dagen har vi bara varit hemma och myst med pappan och badat :)
 
 
 
Nu  blir det sängen för imorgon väntar en fullspäckad dag, det ser vi framemot! Sånt gillar vi :)