Furuvik

2012-07-10 20:25:56 Vardag
» Kommentarer(0) «


Trots att regnet öste ner över Ljusdal igår när vi vaknade så hade vi redan bestämt att åka till Furuvik med mor och far och småbröderna. Vi packade in oss i bilarna med picknick-korgen med och stannade till i Tönnebro för den traditionella fika-pausen och där duggade det lite granna och var varmt men när vi närmade oss Gävle och Furuvik så regnade det mera men vi hade det så himla mysigt ändå för det var ju varmt! Det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder ;) och paraplyet var självklart nerpackat!
 
Vi började att titta på alla djuren, äventyrsön och barnen fick åka flod-färd :) efter det var de dags för lunch, så vi åt god mat och myste i dugg-regnet. Sen stod åka-karusell på listan :) vi hade det jätte kul trots att dom tagit bort jätte många karuseller .. det var hela 8 år sedan sist jag var där, så lite förändringar hade det hänt!
 
 
Theo gillar att köra bil :)
 
 
 
Alltid lika glad när jag vaknar :)
 
 
Är man i Furuvik för första gången är det självklart att man också ska åka karusell för första gången :)
 
 
"Små" pojkarna :)
 
 
Mor och dotter, kärlek
 
 
Vissa hade tur :)
 
Efter många timmar spring hit och dit mellan karuseller och lotterier så närmade sig klockan 18 och det var dags att gå mot bilen och åka hemåt, men först stannade vi till på Valbo köpcentrum för lite shopping :)
 
I bilen på vägen hem var alla nöjda och glada, Theo åkte med oss hem och slocknade på engång medans Hilda stängde sina blå några mil innan Hudik och inte många sekunder efter var det dags för mamman medans pappan var duktig att hålla i ratten :)
 
Vi hade en jätte mysig och trevlig dag trots regnet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback