Sjukhusvistelse

2013-02-07 20:19:00 Harry 0-3 månader
» Kommentarer(0) «


Torsdag igen och en hel vecka sedan vi åkte in på sjukhus med vårat minsta lilla hjärta. Han började att hosta och blev snorig exakt 2 veckor sedan idag men efter några dagar och 3 sjukhus-besök här i Ljusdal på akuten så fick jag själv BE om en remiss till Hudiksvalls sjukhus för jag ville att en barnläkare skulle få titta på honom .. bedrövligt! Så får det bara inte gå till (!!) Vi blev allafall inlaga i Hudiksvall på barnavdelning 19 där prover togs och det visade sig att lilla Harry hade RS-virus. Han fick syrgas, blev sondmatad och fick andas in adrenalin 12 ggr om dagen med varannan natrium klorid ..

Det var fruktansvärda timmar där ett tag, jag visste varken ut eller in. Det var jätte jobbigt att se våran lilla son vara sjuk! Man tänkte flera gånger att "tänk om man kunde byta med dom .." är så glad över att pappa J kunde finnas med oss dygnen runt och vad skulle vi göra utan världens bästa mormor, morfar, morbröderna och moster för att våran lilla tjej fick vara hos dom! ♥
Nu äntligen är vi hemma och har varit det sen i söndagseftermiddag och lille Harry är piggare men hostar dock fortfarande lite men jag hoppas verkligen att han slipper den så fort som möjligt! Jag ber till han där uppe att han ska bli helt frisk.

Denna vecka har Hilda varit på dagis och det märks att hon var borta förra veckan och var sjuk då det har kommit några tårar på morgongen då mamman lämnat henne men som sedan har gått över till en massa bus och lek :) nu håller vi verkligen tummarna att vi slipper bli sjuka på ett tag framöver!

Imorgon är min lilla tjej ledig och då blir det fredagsmys för hela slanten, hoppas på bra väder så vi kan vara ute och åka pulka som är bland det roligaste som finns :)

Nu ska mamman internet-shoppa lite innan hon åker och bättrar på brännan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback